Blegecreme mod Pigmentpletter

Cremer (og serum) er det enkleste og billigste måde at behandle pigmentpletter i ansigtet. Der er så mange blegecremer på markedet, med mange forskellige ingredienser, der reducerer pigmentering.

#1 Yellow Cream – Testvinderen

2 veckor med yellow cream och nu är det bara pyttelite kvar.
– turkos77 på familjeliv.se

Yellow Cream fra Dermaceutic er en blegecreme mod alle slags pigmentpletter. Den indeholder 9 ingredienser der forhindrer og fjerner pigmentpletter. Disse udgør 22,5% af indholdet. At det er så stærkt koncentreret hjælper os til at finde det den bedste creme på markedet. Selv om pakken er lille, så ikke gøre noget, fordi kun en lille mængde anvendes kun på de pletter der skal behandles.

Ud over de ingredienser der direkte fjerner pigmenter så indeholder denne creme også de eksfolierende syrerne glycolsyre og salicylsyre. Syrerne fjerne de ydre hudcellerne og accelererer cellefornyelsen, så nye hudceller uden overskydende pigment hurtigt blive dannet. På denne måde virker denne blegecreme som en 2-i-1 behandling, og specielle eksfolierende produkter vil ikke være lige så vigtig i behandlingen. Men solcreme er stadig vigtig. Fordi syrerne i cremen kan dog huden bliver lidt irriteret og rødme. Det er normalt værst i begyndelsen, men går over efter et stykke tid.

Dermaceutic er en ukendt varemærket for mange. Det er fordi det ikke sælges i almindelige butikker. Det er et professionelt mærke sælges i specialbutikker, hudpleje saloner og klinikker. Det bruges og anbefales af mange kosmetologer. De fleste mennesker, der bruger det vil være meget tilfredse. Det er også en meget overkommelig mærke i forhold til lignende professionelle produkter.

melasma-dermaceutic

Melasma før og efter behandling med Dermaceutic Spot Peel og 2 måneders brug af Yellow Cream

Dermaceutic Yellow Cream: Fakta

Farve: Gul
Duft: Det er duftfri og indeholder ingen parfume, så det lugter ikke så meget. Men vi tror, at det har en svag søde lugt, lidt ligesom karamel slik.
Aktive Ingredienser:Bearberry extract, Kojic Acid, Phytic Acid, Soy glycin, Soy lecithin, Liquorice extract, Mullberry Extract, Glykolsyra och Salicylsyra
Laveste pris: ca €60
Butik: dermastore

Hvordan virker cremerne? …

Fælles for alle de cremer arbejde er at forhindre fremkomsten af nye melanin (hud farvestof), ikke, at de fjerner de pigmenter, der allerede eksisterer. De siger, at overhuden, det yderste lag af huden, der indeholder melanin, fornyer sig selv var 28-35e dag. Det er derfor, det første resultat ses ofte efter ca. 1 måned, alle hudceller skal fornys mindst én gang. Cremen forhindrer således, at de nye hudceller indeholder pigment.

… og hvor hurtigt kan du forvente resultater?

Med en god blegecreme mod pigmentpletter, f.eks Yellow Cream, kan man ofte se resultater i ansigtet efter 4 uger. For nogle kan det gå hurtigere, og for andre kan det tage længere tid. Efter tre måneder er der ofte et væsentligt resultat, men forbedring ofte fortsætter i op til 1 år ved fortsat behandling.

Kan du bruge cremerne på kroppen?

Selv om de fleste af de cremer er at fjerne pigmentpletter i ansigtet, de arbejder naturligvis også på kroppen. Bare være opmærksom på at huden på resten af kroppen ofte er tykkere og ikke fornyes så hurtigt som det i ansigtet. Ansigtshuden fornys hurtigere i de fleste, fordi det er udsat for vind og vejr, og renses oftere, det slider således huden og fungerer som en mekanisk eksfoliering. Du har måske bemærket at en tan ofte forsvinder hurtigere i ansigtet end på kroppen efter en ferie i solen? På grund af dette, kan du forvente, at det vil tage længere tid at se forbedringer ved behandling af pigmentforandringerpå kroppen.

Trin 1. Eksfoliering & Peeling

Du læser Trin 2. Blegecreme mod Pigmentpletter

Trin 3. Beskyt dig selv mod solen